Hari ni aje dah 4 orang tanya mama bila nak cuti maternity ni? Masing2 muka surprise bila mama cakap, ni baby new year.. haaa?? lagi 2 bulan laa.. adooii ingatkan dah nak tunggu hari.. sbb perut dah besar sangat, muka pun dah sembab aje… jalan pun macam tak larat.. memang betul pun.. tak larat lah.. rasa macam nak cuti aje.. mama bagi alasan bagi can you all dpt bonus dulu baru lah kita cuti.. hehee.. masing2 muka senyumm..

Anyway minggu ni dah nak start shopping barang baby. Menyesal rasanya tak shopping awal2 dulu. rasa badan tak segagah dulu, nak jalan ke hulu ke hilir.. window shopping pe ntah lagi. CUma sekarang kalau boleh, mama gagahkan jugak datang ke office. biar lah penat mcm mana pun kena datang office. tak boleh manjakan sangat. kalau kat rumah pun duduk, baring, tido ajee.. badan lagi sakit2. baik datang office at least boleh turun naik tangga 10 kali… dah lah tangga kat sini tinggi2. kantin jauh, surau jauh, toilet jauh. exercise lah jawabnya.. mencabar betul. Taapi lebih baik sakit penat sebab turun naik tangga, jalan2.. daripada sakit penat sebab baring tidur aje…

ok lah got to go..