Semalam jalan-jalan kat Sunway Pyramid, singgah jap kat MPH. Fahda dia belek2 buku kat ruang motivasi diri. tiba-tiba dia cakap dia nak beli buku novel… ishh budak ni biar betul.. tajuk novel tu.. solat something2… tak ingat.. lah tp cerita pasal budak tu nak ngelat solat.. fahda excited sgt nak baca.. Mama sampai terdiam.. nak beli ke tidak.. nak beli ke tidak… 80ms tu.. advance betul. Takut rugi je beli dia baca half..

pas tu last2 Mama cakap cari buku lain.. tebal sgt ni takut fahda tak baca.. pas tu dia jawab.. ok buku ni fahda beli bila fahda dahh dewasa nanti… hehheee… Last2 beli 2 buku lain.. 1 komik anamuslim, 1 lagi novel anamuslim, pun 80ms jugak tp font besar2 sesuai lah utk dia… Mama check buku anamuslim tu sesuai utk level dia.

komik doraemon yg kat rumah wan pun dia dah start baca.. bagusnya darjah 1 dah start baca komik.. hope jangan lupa belajar ye…