1. Last week attend report card day kat sekolah Fahda. Alhamdulillah overall performancenya sangat2 bagus. Fahda dapat no 2 dalam kelasnya yang seramai 9 orang itu.. hehee.. 100 for BI & math, 96 for BM, 84 for pendidikan islam.

2. Analisa Bakat Melalui Finger Printing
kat sekolah tu sempat kami buat Analisa Bakat Melalui Finger Printing. nak tahu lebih lanjut pasal Analisa Bakat Melalui Finger Printing ni boleh surf website : http://www.airbornediscovery.com/v1/index.php?option=com_content&task=view&id=1&Itemid=1

Resultnya.. Fahda cenderung ke Otak kanan sebanyak 56%. (Fungsi otak sebelah kanan adalah lebih  kepada fikiran holistik, emosi, kreativiti, seni dan muzik. ) selebihnya kepada otak kiri (fungsi otak kiri pula adalah untuk fikirian analitikal, logik, bahasa, sains dan matematik. ).
– leadership, management,
– Finally, kareer yang sesuai untuk fahda… arkitek, designer, hmmm…. iye ke..? may be or not.. dont know….

3. Sabtu ni fahda akan menduduki Ujian Kelayakan masuk sekolah agama integrasi seksyen 9, shah alam. ughh.. tawakal saja lah, sbb fahda pun memang tunjukkan prestasi yang baik, rajin belajar sepanjang sebulan ini.. insya-allah ada rezeki mu nak…

maafkan mama.. malas betul nak update blog ni..🙂