Hari ini semestinya hari bersejarah untuk maka bapak yang anak nya masuk sekolah darjah satu. Fahda belum lagi.. next year insya-Allah tahun 2010. Tapi hari ini boleh dikira sebagai hari bersejarah jugak buat Fahda sebab first day to school pakai uniform Little Caliphs.. ! Seronok & excited.. tak dapatlah nak bayangkan fahda sekolah rendah nanti..

okay hari ni lepas saja hantar Fahda ke sekolah, beberapa perkara harus disettle kan by today.. :

  • bayar road tax & insurance kereta at MAGIM. road tax kereta mati on 11hb January 2009. Birthday Dato’ Siti Nurhaliza kita.. Happy birthday 2u.
  • Ambik checque refund at MAA kat Klang.. alamak tak settle lagi ke? Cik Siti Suraya bercuti sebab hantar anak pergi sekolah… macam aku..!!
  • bayar duit rumah & cardcredit Citibank.. masuk jer dalam post box kat Citibank Centro Klang.
  • arrghh mana nak pergi lagi.. singgah Mydin untuk survey mata & perut.. heheee..
  • balik terus lah.. kemas rumah and update blog ni..
  • kejap lagi nak start masak & sembahyang & pick up Fahda at her school…

END.