Happy New Year 2009..

1. no bunga api for new year celebration at dataran Shah Alam. Syabas..! But people still waiting for it with their kids.. My cousins & anak2nya frust menonggeng kononnya sebab tak de bunga api.. aii duduk rumah depan TV pun ada bunga api tau… heran lah coz me & hubby tak interested bawak Fahda keluar memalam.. Duduk rumah lagi baik!

2. Sambut New Year at taman tasik Shah Alam for family gathering… seawal pukul 8 pagi.. ramai lah jugak..

  • me & family – 3 orang
  • emak abah efa – 3 orang
  • mak itam & mak ngah.. cucu2nya semua tinggal sbb masih tidur.. siann penat tunggu bunga api at dataran Shah alam. – 2 orang
  • Ucu & Ucu Ros , Hadi, Anis, Zidan, Hajar – 6 orang
  • Pak Lang, Mak lang & Mimie… 3 orang
  • Cik Dah & Aisyah, Adam … 3 orang
  • Rizal & K.Eda, Erin & Edlin – 4 orang

Fuuhh.. puas gak nak ngingat… 24 orang kesemuanya.. ada yang tertinggal kee.. memang ada yg tertinggal sbb malas nak bangun tido. hehe.. macam2 makanan ada.. berlebih2an tu bawak balik lah ye.. mak itam bawak nasi lemak.. aku bawak roti bom, & the rest tu semua bawak sandwich.. sandwich sardin ada, telur goreng ada, telur rebus + mayonis pun ada.. ape-ape pun perut ku kenyang makan semua tu.

3. After gathering, terus ke Wet World sbb ada officenya family day.. ramainya umat. fahda seronok sebab aku bawak Erin sekali… ape lagi budak berdua tu main tak hingat duniaa…

4. balik penat dah.. fahda pun dah tidur… hope this year 2009 will be a wonderful year for me & for you too…!