What a day.. penat tp rasa seronok & puas hati betul..

1. Registration Fahda at Little Caliphs Anggerik Section 7 Shah alam. For registration bayar RM 905 for total reg. Patut lah fahda suka sangat sekolah ni.. cikgunya comel2, lembut2…

2. after terus ke Pantai Bagan lalang.. dengan atuk & wan, Ika & DE. First time ke sana.. main air.. mandi-manda sekejap. makan2.. terpaksa beli tikar sbb lupa bawak.. kehhh kehhh…

3. on the way balik singgah solat kat masjid Sg Pelek, Sepang.. ingat kan kat klang aje ada Sg Pelek ni…

4. lepas tu on the way balik kitorang singgah ke Muzium automobil Nasional, kat Litar Lumba Sepang…First time masuk Sepang circuit tu.. tak de orang pun.. kitorang jer.. ape lagi bergambar sakan lah dengan kereta2 yg ada kat situ… sampai kena sound dgn jaga kat situ.. hehee.. cam jakun aje.. kalau tak de muzium tu angan harap lah kitorang ni nak sampai ke situ… anyway nice place.. hope boleh maintain & update info2 yg ada…

pas tu balikkkk, singgah makan sate samuri kat R&R Dengkil…

what a day..! err.. Merry Cristmas & a Happy New Year…..