Just nak share, Sabtu & semalam pergi survey set bedroom untuk fahda..

1. Bahagia furniture seksyen 9.

Pinky Set.. very  nice

Pinky Set.. very nice

Gambar dr website dia.. Hari sabtu tu pergi, lupa nak bawak kamera. Bnyk pilihan untuk boys. Girl ada satu ni jer. Warna pink.. Cantik sangat. Ni yg paling Fahda suka. Excited sungguh dia.. Satu set RM2600, tengah promotion RM1999 sampai Jan 2009. Single bed, study /comp table, almari, side table, tiang hanger baju. Yg paling suka sebab kepala katil tu ada shelves lagi.. Kalau katil saja RM799, study table tu RM699. Katil tu besar.. Kena pakai tilam single medium kata salesman tu. Tilam lagi…!! RM.. RM..

2. Ikea
Ikea ni set untuk children mmg untuk kanak2 bawah 12 tahun kot.. Especially katil keck sgt. Tak sesuai untuk budget ku yang membeli untuk Fahda sampai dia besar. Lagi satu kalau nak beli kat ikea ni, katil / almari/ study table kena mix & match … Malasnya nak memilih.. Budget2.. last2 beli gak komputer / study table RM399 warna merah. kira murah sbb sy dok compare dgn study table warna pink (RM699) tu…

Ikea workstation - Red color

Ikea workstation - Red colorBlack color

3. Courts Mammoth
Bukan nak beli, saja nak tengok perabut dia.. Tp choices dia memanng menarik.. Simple but nice.
Yg ijau tu Harga RM1999 – Single bed, study table, almari, side table, tilam.

hijau dot

hijau dot

Yg biru tu tak perasan harga package vberapa …. Tp katil 399 + study table 629 = 1028 without almari + tilam.

blue set

blue set

Yg Bunk bed besar gedabak tu – RM2899.

bunk bed

bunk bed

Tengah budget2, nak beli katil & tilam ajer.. Tengah cari katil yg ada drawer kat bawah katil. Survey kat Masalam hari tu harga RM580..