Alhamdulillah, rezeki aku agaknya, weekend ni tak payah masak.. sebab ramainya orang buat rumah terbuka. hari ni aku ada 3 open house, esok pun 2 jugak.. so budget2 ler masa supaya boleh cover makan lunch & dinner anda sefamily… hehee🙂 anyway Nurul cakap nak datang rumah aku.. hope aku ada kat rumah lah masa tu.. sbb aku pun nak beraya gak Nurul…

Anyway, aku pulak belum ada rancangan nak buat open house. mungkin next week, sempena birthday Fahda on 26th October 2008. tapi esoknya 27th tu kami nak gi genting pulak. tu yg tak sure nak buat open house ke tidak. anyway kalau buat birthday fahda pun, sesama adik beradik jer kot…

kat Genting nanti, aku plan 1 malam kat sana. dah booking online. saja bawak fahda makan angin & rasa udara sejuk.. (sejuk lagi ke Genting tu?) nak tengok ape reaksi dia…. mesti lah aku expect something sweet about her reaction sebab rumah kami bukan ada aircond pun. huhuuuu…