Achievement terbesar aku pada tahun ini ialah.. dpt gold dlm olimpycs office Technical Skill Competition. Alhamdulillah dah berapa tahun aku masuk ni tp asyik dpt best effort, bronze..best effort, bronze.. tahun ni aku struggle lebih sikit. bersekang mata. guna technic yg NG ajar.. alhamdulillah.. kenapa ekk.. aku mmg confident 100% tahun ni berbeza dgn last year mcm malasss aje.. mungkin berkat doa emak abah aku kot sbb sblum ni tak pernah aku inform diorang yg aku masuk tech skill. tahun ni aku dah bgtahu awal2.. sebelum exam aku siap call lagi minta doakan.. rezeki aku..

baru dapat medal & prizes semalam. tp aku tak pergi pun sebab ada Microsoft Tech.Ed 2008. Lagi pun aku malas nak tayang muka kat semua orang yang aku dpt Gold. hehhe… prizes nya huhhh lumayan gak RM800 product voucher. ape aku nak buat yee dengan RM800 voucher tu.
1. Cash kan. bayar card credit
2. Beli Oven – Noxxa. tu je idaman aku buat masa ni..

cash or Noxxa.. cash or Noxxa.. cash or Noxxa.. cash or Noxxa.. hmmmm…