Aduhaii.. terkejutnya aku dengar news ni.. nasib baik aku dah isi minyak semalam sepenuh-penuhnya sbb aku dah agak harga minyak akan naik sbb semalam dengar berita diorang nak decide hari ni.. yang aku tak sangka naik bnyk sangatttt..!!!

aku rasa mesti rakyat Malaysia gila dengar berita ni.. hati aku berdebar semacam je dengar berita ni… esok mesti harga brg naik… risaunya aku ya-amat!.. sure aku tak leh tidur malam ni..! risau punya pasal.

lagi satu, bising bunyi kereta sebab rumah aku dekat beno dgn stesen minyak.. aku rasa kalau aku gi sekarang mahu 2-3 jam baru sampai ke stesen minyak tu. dari apartment aku leh nampak berderet kereta. kalau jalan kaki tak sampai 5 minit pun… tadi nak masuk rumah aku pun sampai aku kena pusing ikut jalan belakang yang jauh nun.. tak leh masuk ikut jalan biasa…

GILA…!!! ke aku yang nak GILA dengar news ni.. !! >> from Utusan Malaysia >> Petrol naik 78 sen kepada RM2.70 seliter

biasa aku isi minyak penuh lebih kurang 30 liters.
semalam sehingga hari ni >>> 30 x 1.92 =57.60,
esok sehingga ntah bila >>>30 x 2.70 = 81.00

Biar benar..!!!!! aku betul-betul sakit hati ni…. Ape kata anda..?? baca ni.. aku pun nak naik angin jugakk.. .

from forum.cari.com >>farfar, Forum Legend

BODOH PUNYE GOVERNMENT.BERAS NAIK MINYAK NAIK.

I AM FREAKING MAD WITH THE GOVERNMENT.THANK U BARISAN NASIONAL.

I’LL MAKE SURE U SUFFER SO BAD NEXT ELECTION TERM!!

Untung PETRONAS buat kebajikan rakyat??Are u serious??

U are making me laugh.Do u know how much money PETRONAS makes a year and HOW MUCH MONEY was spent to the chronies???

I am so so so mad.Ko tunggu la Pak Lah.Lagi 5 tahun aku make sure u and ur government guling terus tertimbus dlm tanah sampai bile2.