Pagi ni masuk je dalam kereta, aku mendengar berita yang mengejutkan. tak dengar clear sgt sbb selalu radio pasang slow so mcm sayup2 je terdengar hot fm. Bukan seperti selalu Fafau & FBI berceloteh.. rupanya AG menggantikan mereka berdua. Pengumuman AG memang mengejutkan.  “Kita ucapkan takziah kpd Faizal Ismail atas kehilangan baby boy pukul 5 pagi tadi.. ”

Sampai office terus saja masuk internet on forum cari.. Innalillah.. alfatihah buat arwah Adam Haikal Iman yang baru berusia 12 hari. Mitsu.. Aku pun sedih jugak tapi aku harap ko lebih tabah ye. Allah lebih menyayangi Adam Haikal Iman.

Mitsu (Lina) ni roommate aku kat sekolah dulu. Kelakar orangnya dan mulutnya pun pot pet poet…..

Allah lebih menyayangimu...

<picture from forum.cari.com.my>