Boring-boring.. masing-masing tak tahu nak buat ape, nak ke mana.🙂

– Duduk rumah.
– Masak pun ala kadar.
– Lipat kain yang menggunung. 3
– tengok movie ‘SAHARA’ (not bad)
– ajar Fahda membaca, alhamdulillah.. dah boleh baca perkataan yang ada  A, BA, CA, DA.

Cadang-cadang nak keluar pergi Genting lah, Berjaya Times Square, Zoo.. semuanya tinggal plan & angan saja bila memikirkan kesesakan kat situ. Lagi satu is all about money..!! Sejak menggunakan OD ni kami begitu berkira bila nak keluar duit. Keluar jalan-jalan window shopping pun still kan keluar duit jugak. Kalau tak dulu , every week ke Mid vlley, 1utama, the curve. dah rasa alaaa.. tak jauh lah. walaupun tak de ape-ape nak beli.. memang betul2 window shopping lah kata orang.

Sekarang semuanya kena budget dulu…!!