Hari ni plan dgn jiran depan rumah, Fuza untuk bawa anak2 pergi Wet world Shah Alam. Plan pun secara spontan, terus jadi. ape lagi.. seronok lah budak2. Fahda malu2 tapi seronok. Yang tak best tu mama pun kena mandi sekali. masuk sebelum pukul 12, balik sebelum pukul 4. okay lah tu.. balik dalam kereta semua senyap aje. rupanya semua tidur.. kecuali Fahda.

Nasib baik.. mood Fahda pun okay hari ni. dia yang paling bersemangat sekali. paling lasak among all. sampai rumah baru rengek2 nak susu, nak tidur.. now dah tidur dah. mama pun tengah sakit2 kaki.. yelah berlasak dalam air.. heheh🙂 Nice day.. petang pukul 7 baru hujan selebat-lebatnya…!! tengok rumah Fuza gelap ajerr.. mesti semua dah tidur ni. kepenatan!

Tips untuk ke Wet world or tempat2 yang sewaktu dengannya :

1. Elak sunburn – hari ni panas tp mama & Fahda tak sunburn pun sebab sebelum pergi tadi dah siap2 pakai losyen. Baju lak pakai baju lengan panjang.

2. Elak rambut kering lepas mandi – rambut Fahda diminyak sebanyak2nya guna minyak zaitun.

3. Makanan? beli ajer kat sana…